PISARA TERVEYSPALVELUT

Asiakkaalle

Autamme asiakkaitamme hoitopalveluiden ja terveydenhuollon järjestämisessä tarjoamalla eri pituisiin työsuhteisiin osaavia ammattilaisia. Olipa kyseessä pidempiaikainen sijaisuus tai vain yhden päivän henkilöstöresurssipuutteesta. Palvelemme sekä julkista että yksityistä puolta. Lisäksi toimimme yksityisten lääkäriasemien, terveyskeskusten, sairaaloiden ja työterveyshuollon yhteistyökumppanina.

Pisaran palvelut tarjoavat räätälöityä, asiakkaan tarpeita vastaavaa tukea, jonka tarkoitus on  luoda lisäarvoa asiakkaan arkeen.  Moniammatillinen tiimimme työskentelee suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti  sekä löytää  asiakkaan kulloiseenkin tilanteeseen  sopivia ratkaisuja. Meidän tavoitteena on turvata teidän onnistuminen.

Pisaralla tekijät tarjoavat aktiivisesti ammatillista osaamistaan, eikä sinun tarvitse huolehtia monimutkaisista rekrytointitöistä ja niistä kerääntyvistä paperitöistä, vaan saat yhteyttä työtä hakeviin ammattilaisiin suoraan täältä.

Varaa 15 minuutin etäesittely!
PISARA TERVEYSPALVELUT

Henkilöstöratkaisut

Tehtävämme on toimia teidän kumppanina terveysalan ammattilaisten rekrytoinnissa. Tarjoamme ammattilaisille helpon ja luotettavan kanavan etsiä itselleen sopivia työvaihtoehtoja. Nykypäivänä helppous ja nopeus on valttia rekrytoinnissa.  Ammattilaiset saavat kaikki tarvittavat lisätiedot heitä kiinnostavalta alueelta ja olemme pikaisesti yhteydessä.

On todistetusti tehokkaampaa tavoittaa potentiaaliset työnhakijat keskitetysti ja asiaan keskittyneen ammattilaisjoukon avulla.

Etsitkö työntekijää?

Henkilöstövuokraus

Tarjoamme kaikille asiakkaillemme osaavia, motivoituneita, tunnetaitoisia ja kuhunkin työyhteisöön sopivia terveydenhuollon ammattilaisia. Etsimme juuri teille sopivan työntekijän, joko ostopalveluna tai suorarekrytointina, osa-aikaisella tai kokoaikaisella työmäärällä.

Suorarekrytointi

Suorarekrytoinnin avulla sinun  on helpompi löytää ideaalityöntekijä, kun olemme tehneet esikarsinnan puolestasi ja valitset uuden tulokkaan vain muutamasta eliittiehdokkaasta.

Unohda siis moniportaiset ja mutkikkaat rekrytointiurakat ja anna meidän hoitaa työ puolestasi.

Haku suoritetaan ammattimaisesti ja tavoitamme näin myös terveysalan osaajat, jotka eivät etsi töitä aktiivisesti.

TYÖLLISTÄ:

VAIVATTOMASTI

Unohda lukuisten työilmoituksien jättäminen  ja perässä soittelu. Anna työntekijöiden tulla luoksesi. Sinun täytyy ainoastaan valita oikea työntekijä meidän tarjoamista ehdokkaista.

KOHDISTETUSTI

Pisarassa hakusi tavoittaa ainoastaan kohderyhmäsi, jolloin työntekijöiden löytäminen tehostuu entisestään.

HETKESSÄ

Seuraava työntekijäsi on napin painalluksen päässä.