PISARA TERVEYSPALVELUT

Tietoa meistä

Aivan kuten elämä sai alkunsa vedestä, kehittyi yrityksemme pienen pienestä vesipisarasta – halusta mullistaa terveydenhuollon ammattilaisten ja näitä tuottavien palveluiden yritysten sekä tahojen käsitys  kommunikoinnista.

Tarjoamme rohkeita, tulevaisuuteen katsovia ratkaisuja terveyspalveluiden tuottajille, henkilöstöpalveluyrityksille, työnhakijoille sekä ammatinharjoittajille parantamalla kommunikointia edellä mainittujen ryhmien ja ammattilaisten välillä.  Olemme valtakunnallisesti toimiva terveys-ja hoitoala toimijoiden kumppani.  Palveluidemme avulla kommunikointi  terveysalalla on nyt sujuvampaa ja luontevampaa kuin koskaan aikaisemmin.

Pisaralla prioriteettinamme on parantaa keinoja sekä tapoja, joilla työntekijämme voivat suunnata energiansa itse tehtävään – ihmisten auttamiseen. Kun huoli työaikojen järjestelystä ja työvuorojen metsästämisestä palvelumme seurauksena katoaa, niin tarkoituksellinen toiminta niin asiakkaiden että potilaiden hoidon edistämiseksi helpottuu.

Osaavat terveysalan ammattilaiset löytävät kauttamme mielenkiintoisia työpaikkoja sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Olemme suunnitelleet toimivan kokonaisuuden, jolla tuotamme lisäarvoa asiakkaillemme sekä alan ammattilaisille. 

PISARA TERVEYSPALVELUT

Arvomme

Ympäri maailmaa, jokainen kulttuuri poikkeuksetta yhdistää sateen hyvyyteen, puhtauteen ja tervyeteen. Meillä kukin työntekijämme eri rikkaista taustoistaan vesipisaran tavoin muodostavat yhdessä ravitsevan sateen, jonka monimuotoisuus vaikuttaa talomme juuriin saakkaa.

LUOTETTAVUUS

Luotettaavuuden vaaliminen erityisesti terveysalalla on meille yhtä tärkeää kuin itse elämän vaaliminen.

YHTEISÖLLISYYS

Sateen ropinan rauhoittavan äänen saa aikaan tuhannet samaan aikaan putoavat pisarat. Ilman tiimiämme ja arvokkaita työntekijöitämme olemme vain kaunis ajatus.

TARKOITUKSELLISUUS

Pyrimme löytämään merkitystä jokaisesta päätöksestä ja työpäivästä yrityksemme antoisalla kehitystaipaleella.

TASAPUOLISUUS

Pisaralla jokaisen meidän eroavaisuudet rikastuttavat entisestään ja antavat meille eväät palveluidemme kehittäimiseen.  

PISARA

Yhteyshenkilöt

Ismahan Daud

Toimitusjohtaja

Isra Adan

Liiketoimintajohtaja

Amin Daud

Rekrytointipäällikkö
PISARA

Yhteyshenkilöt

Ismahan Daud

Toimitusjohtaja

Isra Adan

Liiketoimintajohtaja

Amin Daud

Rekrytointipäällikkö