PISARA TERVEYSPALVELUT

Terveysalan ammattilainen, hoi!

Meillä pääset tosissaan vaikuttamaan ja sinua kuullaan aidosti. Terveysalan ammattilainen ei ole perustyöntekijä, joka toimii työpöydän takaa poissa kaikesta toiminnasta. Terveysalan ammattilainen käärii sankarin tavoin hihat ylös jokaisella työvuorolla ja vaikuttaa myönteisesti asiakkaansa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, joko osaavalla lääkityksellään ja hoidollaan tai lämpimällä keskustelulla, jolloin hoidon päätteeksi nousevat potilaan huulenpielet vastustamattomasti kuunsirpin muotoiseksi. Suurimmalle osalle meistä tämä onkin kutsumustyö, mutta ei se laskuja maksa. Sen vuoksi huolehdimme oikean suuruiset korvaukset ammattilaisille ja mahdollisuutta päästä vaikuttamaan työn sisältöön. Kerro meille sinun kiinnostukset ja osaamisalueet. Niiden mukaan osaamme tarjota sinulle mitä sopivimmat työkohteet.

Koska työsi on sanoinkuvaamattoman merkityksellinen, emme halua sinun uupuvan työelämään kuuluviin välttämättömiin teknisiin toimiin, kuten työnhakuun ja työvuorojen suunnitteluun. Yksinkertaistamalla edellä mainitut puuduttavat rasitteet, voimme auttaa sinua keskittymään ja panostamaan oman alasi arvokkaisiin tehtäviin.

Meillä saat selville työmahdollisuutesi niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla. Halutessasi voit myös yhdistää näppärästi työelämääsi molempia.

Saisiko olla töitä?

PISARA TERVEYSPALVELUT

Tervetuloa meidän Pisara-porukkaan! Tarjoamme sinulle helpon väylän ihmislähtöiseen työympäristöön. Pätevien ammattilaisten joukossa pääset kehittämään omaa osaamistasi, ammattitaitoasi sekä vaikuttaa alasi kehitykseen merkityksellisesti. Lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden erinäisiin urapolkuihin.

Oletko sinä terveysalan ammattilainen, jonka arvot ja asenne kohtaavat omamme?

LÄHIHOITAJA

+ Loppuvaiheen opiskelija

Liity mukaan jo tänään!

Lähellä potilasta korvaamattomasti auttava lähihoitaja, kyllä juuri sinä!

Meidän kautta pääset vedenpintaa lähemmäs hoitamaan potilaita ja samalla keventäen omaa kuormaasi ansaitsemalla sinulle kuuluva korvaus arvokkaasta työstäsi. 

SAIRAANHOITAJA

+ Loppuvaiheen opiskelija

Liity mukaan jo tänään!

Liity  järjestelmäämme, ja työllisty hetkessä. Sairaanhoitajan rooli potilaan sekä asiakkaan toipumisessa on kriittinen. Vähintä mitä voimme tehdä vastapalveluksi on helpottaa työnhakuprosessiasi ja tarjota sinulle kuuluva korvaus arvokkaasta työstäsi. 

LÄÄKÄRI

+ LK4 ja LK 5 luvan omaavat kandit 

Liity mukaan jo tänään!

Meidän kauttamme löydät mukavan ja viihtyisän työympäristön. Voit räätälöidä työnkuvan ja työajan juuri sinun  elämäntilanteeseen sopivaksi. 

Hyppää mukaan ja helpota omaa työelämää kätevästi auttaen samalla muita!