Liity riveihimme ja vaikuta työlläsi kuten ennenkin – nyt vain ansaitsemallasi korvauksella. 

PISARA TERVEYSPALVELUT

Avoimet työpaikat – Lähihoitaja

”Tehokas, läpinäkyvä, välikädetön, aikaa säästävä helppokäyttöinen ja kustannustehokas ratkaisu”

Etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia ammattilaisia vahvistamaan asiakkaidemme toimintaa ja tarjoamaan heille uusinta osaamista ja sujuvinta palvelua. Pisara pitää huolen omista tekijöistään tarjoamalle heille halunsa mukaan joko pitkäaikaista tai lyhyitä työpätkiä heille mieluiselta alueelta. Liittymällä mukaan Pisaraan pääset jatkamaan samaa merkityksellistä työtä, mutta suuremmalla korvauksella. Me pidämme huolen että tekemästäsi työstä sinulle maksetaan reilu korvaus. 

Lähihoitaja

Haemme 29 LH joulukauden ajaksi Keusoten kotihoitoon

Työnkuvaus Pisara Terveyspalvelut on voittanut Keski-Uudenmaan alueen kotihoito kilpailutuksen ja on ainoa palveluntuottaja, joka toimittaa hoitajia jouluajan sijaisuuksiin Etsimme nyt useampaa lähihoitajaa (29LH) sijaisuuksiin Keusoten alueen kotihoidossa, joka kattaa alueet Tuusula, Järvenpää, Hyvinkää, Pornainen, Mäntsälä ja Nurmijärvi. Työjakso alkaa 18. joulukuuta 2023 ja päättyy 7. tammikuuta 2024. Työjakson jälkeen mahdollinen jatko joko samassa yksikössä tai…

Lähihoitaja

Haemme lähihoitajia myrskylän kotihoitoon

Työnkuvaus Kiinnostaako sinua itsenäinen ja monipuolinen hoitotyö yksikössä, jossa on hyvä tiimihenki ja työn asiakaslähtöisyys koetaan tärkeänä? Etsimme sinua innostunutta ja aktiivista hoitotyön ammattilaista lähihoitajan pitempiaikasiin sijaisuuteen (1.5-30.09.2023) työskentelemään Myrskylän kotihoidon yksikkössä. Lähihoitajan työ on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja osallistavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä osaamistasosi mukaan. Työhön kuuluu mm. ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta…

Sairaanhoitaja | Lähihoitaja | Lappi

Kesäksi Lappiin?

Työnkuvaus Haemme useampaa lähi – ja sairaanhoitajia työskentelemään Lappiin kotihoidon ja palveluasumisen pariin. Työjakso sijoittuu aikavälille: 29.05.2023 – 31.08.2023. Mahdollisuus myös jatkaa tämänkin jälkeen. Suosimme ensisijaisesti koko työjaksolle sitoutuvia työntekijöitä, mutta lyhyempiä työjaksot on myös mahdollista sopia. Alla tarkemmat työkohteet: Kemijärvi, Pelkosenniemi, Salla, Savukoski ja Sodankylä Yksiköissä teemme hoitotyötä toimintakykyä ylläpitävällä työotteella moniammatillisissa tiimeissä. Työtämme…

Lähihoitaja | Itä-Uusimaa

HAEMME USEAMPAA LÄHIHOITAJAA (12) PORVOON KOTIHOITOON

Työnkuvaus Kiinnostaako sinua itsenäinen ja monipuolinen hoitotyö yksikössä, jossa on hyvä tiimihenki ja työn asiakaslähtöisyys koetaan tärkeänä? Etsimme sinua innostunutta ja aktiivista hoitotyön ammattilaista lähihoitajan pitempiaikasiin sijaisuuteen (1.5-30.09.2023) työskentelemään Porvoon kotihoidon yksikkössä. Lähihoitajan työ on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja osallistavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä osaamistasosi mukaan. Työhön kuuluu mm. ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta…

Lähihoitaja | Päijät-Häme

Lähihoitajia kotihoitoon Päijät-Hämeen alueella

Haemme useita hoitoalan ammattilaisia työskentelemään kotihoidon pariin Päijät-Hämeen alueelle. Tehtävä luonnollisesti 2-vuorotyötä ja voit halutessasi valita aamu/ilta painoitteisia työvuoroja sekä yhdistellä aina tarpeen tullen kumpaakin. Tehtävässä tarjoamme nyt kilpailukykyistä palkkausta ja joustava mahdollisuutta sopia työajoista. Meillä saat oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa käytännön järjestelyissä ja tekee uuden työn aloittamisen mahdollisimman helpoksi.

Lähihoitaja | Nurmijärvi

Haemme Nurmijärven kotihoitoon lähihoitajaa

Haemme Nurmijärveen 2 lähihoitajaa. Ensisijaisesti etsimme lääkeluvallista hoitajaa, jolla on oman auton käyttömahdollisuus.

Tehtävään haemme innostunutta ja aktiivista hoitotyön ammattilaista lähihoitajan sijaisuuteen. Aloitus heti tai sopimuksen mukaan . Töitä nyt alustavasti 30.9.2022 sakkaa ja mahdollisesti jatkuu vuodenvaihteeseen. Mikäli sinä täytät nämä speksit laita hakemus tulemaan jo tänään ja tule työskentelemään osaksi Nurmijärven kotihoidon yksikköä.

Lähihoitaja | Vantaa

Lähihoitaja, Myyrmäen kotihoito/palvelutalo (työtehtäviä 5)

Hoi… lähihoitajille töitä nyt tarjolla hyvällä korvauksella. Myyrmäen alueella. Halutessasi voit työskennellä kotihoidon ja vanhainkodin parissa. Tehtävässä kilpailukykyinen palkkaus ja joustava mahdollisuus sopia työajoista. Meillä saat oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa käytännön järjestelyissä ja tekee uuden työn aloittamisen mahdollisimman helpoksi.

Lähihoitaja | Vantaa

Lähihoitaja, vammaisten lasten ja nuorten yksiköön, Myyrmäkeen

Otamme ilolla vastaan reippaita ja työhön tarttuvia sote-alan ammattilaisia tai alan opiskelijoita. Etsimme asiakkaallemme 5-6 lähihoitajaa vammaisten lasten ja nuorten tilapäishoidon yksikössä Pikku-Koivussa (Ruukkukuja 5, Myyrinkodin kiinteistö)

Olethan ripeä, haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana ja valitsemme työntekijät heti sopivan hakijan löytyessä hakuajan vielä ollessa kesken

Lähihoitaja | Vantaa

3 lähihoitajalla Myyrmäen vanhustenkeskukseen

Kiinnostaako sinua itsenäinen ja monipuolinen hoitotyö yksikössä, jossa on hyvä tiimihenki ja työn asiakaslähtöisyys koetaan tärkeänä?

Etsimme sinua innostunutta ja aktiivista hoitotyön ammattilaista lähihoitajan vakituiseen tehtävään osaksi Myyrmäen kotihoidon yksikköä. Yksikössämme työskentelee iso joukko hoitotyön ammattilaisia monipuolisessa sekä vaihtelevassa kaupunki- ja maalaismiljöössä.

Lähihoitaja | Vantaa

Martinlaakson kotihoitoon 2 lähihoitajaa

Haemme useita hoitoalan ammattilaisia asiakkaallemme kotihoitoon Martinlaakson alueelle. Tehtävä luonnollisesti 2-vuorotyötä ja voit halutessasi valita aamu/ilta painoitteisia työvuoroja sekä yhdistellä aina tarpeen tullen kumpaakin. Tehtävässä tarjoamme nyt kilpailukykyistä palkkausta ja joustava mahdollisuutta sopia työajoista. Meillä saat oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa käytännön järjestelyissä ja tekee uuden työn aloittamisen mahdollisimman helpoksi.