|

Lähihoitaja, Myyrmäen kotihoito/palvelutalo (työtehtäviä 5)

Työnkuvaus

Haemme Myyrmäen kotihoitoon/palvelutaloon 5 lähihoitajia. Yksikköt sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, juna-aseman vieressä.

Kotihoidossa haluamme auttaa asiakkaitamme elämään laadukasta ja arvokasta elämää omassa kodissa. Olemme asiakkaalle läsnä ja haluamme olla mahdollistamassa asiakkaan osallisuutta ja aktiivista elämää.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja osallistavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä osaamistasosi mukaan. Työ sisältää mm. ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Lähihoitajan sijaisuudessa tuot oman persoonasi ja osaamisesi tiimiimme. Haluamme auttaa sinut hyvään alkuun tehtävässäsi ja tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen. Kotihoidossa pääset tekemään itsenäistä ja monipuolista hoitotyötä huipputyökavereiden kanssa.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista tiimityötä ja mahdollistaa oman osaamisen laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä.

Lisätietoja

Liity riveihimme ja vaikuta työlläsi kuten ennenkin nyt vain ansaitsemallasikorvauksella.

Lähihoitaja (lääkeluvallinen) 18,38€/h +9 % lomakorvaus

Alan opiskelija 18,00 €/h sisältäen lomakorvauksen

Tehtävään edellytämme:

  • Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja) tai alalla opiskelua.
  • Rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin valmistuneiden osalta.
  • Sitoutumista toteuttaa ohjausta ja avustamista asiakkaiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti.
  • Hyvää vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoa.
  • Tartuntatautilain 48 a §:n ja 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaidemme suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaolon ajaksi.
  • Voimassa oleva rikosrekisteriote lasten kanssa työskenteleviltä.
  • Halua kehittyä ja oppia uutta kanssamme!

Pisara työnantajana

Kilpailukykyinen palkkaus ja joustava mahdollisuus sopia työajoista.

Meillä saat oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa käytännön järjestelyissä ja tekee uuden työn aloittamisen mahdollisimman helpoksi.

Tervetuloa mukaan osaksi kasvavaa tiimiämme

Tavoitettavissa arkisin klo 8-15
Yhteyshenkilö : 0451496098 , info@pisaraterveys.fi


Pisara on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.