Haemme 29 LH joulukauden ajaksi Keusoten kotihoitoon

Työnkuvaus

Pisara Terveyspalvelut on voittanut Keski-Uudenmaan alueen kotihoito kilpailutuksen ja on ainoa palveluntuottaja, joka toimittaa hoitajia jouluajan sijaisuuksiin

Etsimme nyt useampaa lähihoitajaa (29LH) sijaisuuksiin Keusoten alueen kotihoidossa, joka kattaa alueet Tuusula, Järvenpää, Hyvinkää, Pornainen, Mäntsälä ja Nurmijärvi. Työjakso alkaa 18. joulukuuta 2023 ja päättyy 7. tammikuuta 2024. Työjakson jälkeen mahdollinen jatko joko samassa yksikössä tai meidän muissa toimipaikoissa.

Työ kotihoidossa on kaksivuorotyötä, mutta voit valita työskentelysi joko aamu- tai iltavuorossa. Tarjoamme joustavuutta myös työskentelyaikojen ja työskentelyasteen suhteen, joten voit työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti, ja huomioimme mielellämme toiveesi.

Kotihoidossa keskitymme auttamaan asiakkaitamme elämään laadukasta ja arvokasta elämää omassa kodissaan. Haluamme olla asiakkaiden tukena ja mahdollistaa heidän osallisuuttaan sekä aktiivista elämää. Lähihoitajan tehtävänkuva kotihoidossa sisältää asiakaslähtöistä ja osallistavaa hoitotyötä, mukaan lukien perushoitoa ja sairaanhoidollisia tehtäviä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Työhön kuuluu muun muassa ruokailun, lääkityksen, henkilökohtaisen hygienian ja tarvittavien tukipalveluiden huolehtimista.

Lähihoitajan sijaisuudessa voit tuoda oman persoonasi ja osaamisesi tiimiimme. Tarjoamme kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Työ kotihoidossa mahdollistaa itsenäisen ja monipuolisen hoitotyön tekemisen huippukollegoiden kanssa.

Työ kotihoidossa on monipuolista tiimityötä, joka mahdollistaa oman osaamisen monipuolisen hyödyntämisen ja itsenäisen työskentelyn. Työhön kuuluu jaksotyötä, mukaan lukien aamu- ja iltavuorot sekä viikonlopputyötä.

Tule meille lähihoitajaksi ja auta meitä edistämään asiakkaidemme hyvinvointia omassa kodissaan.

Lisätietoja

Liity riveihimme ja vaikuta työlläsi kuten ennenkin nyt vain ansaitsemallasikorvauksella.

Lähihoitaja 20 €/h +9 % lomakorvaus + TES mukaiset lisät

Tehtävään edellytämme:

  • Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa.
  • Rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
  • Sitoutumista toteuttaa ohjausta ja avustamista asiakkaiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti.
  • Hyvää vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoa.
  • Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaidemme suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaolon ajaksi.
  • Halua kehittyä ja oppia uutta kanssamme!

Pisara työnantajana

Kilpailukykyinen palkkaus ja joustava mahdollisuus sopia työajoista.

Meillä saat oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa käytännön järjestelyissä ja tekee uuden työn aloittamisen mahdollisimman helpoksi.

Tervetuloa mukaan osaksi kasvavaa tiimiämme

Tavoitettavissa arkisin klo 8-15
Yhteyshenkilö : Yusuf Jelen, rekrytointivastaava
puh. 0503319727 , info@pisaraterveys.fi


Pisara on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.