|

SAIRAANHOITAJIA KEUSOTE:n AKUUTTIOSASTOILLE

Työnkuvaus

Pisara on toimittanut viime vuodesta lähtien lähes 40 kokoaikaista sairaanhoitajaa KEUSOTE:n akuuttiosastoille. On ilo ilmoittaa, että yhteistyömme jatkuu Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella kehuttujen sairaanhoitajiemme kanssa. Lisäksi haemme nyt uusia päteviä sairaanhoitajia riveihimme. Työn aloitus heti tai sopimuksen mukaan – 30.09.2023 (Voidaan sopia myös joustavasti sinulle sopivan mittainen työjakso)

Työkohteet: Järvenpää, Hyvinkää, Nurmijärvi, Mäntsälä

Yksiköissä teemme hoitotyötä toimintakykyä ylläpitävällä työotteella moniammatillisissa tiimeissä. Työtämme ohjaavat sairaalan arvot ja periaatteet. Pyrimme hoitamaan potilaita kokonaisvaltaisesti yksilöllisyyttä kunnioittaen. Yksiköissämme pääset tekemään erilaisia sairaanhoidollisia toimenpiteitä ja toteuttamaan monipuolisesti lääkehoitoa.

Palveluksessamme sinulla on mahdollisuus monipuoliseen täydennyskoulutukseen ja osaamisesi kehittämiseen. Henkilökunnalla on useiden erikoisalojen asiantuntemusta, joka mahdollistaa laadukkaan toiminnan. Näin edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Kannustamme työyhteisöjä ja työntekijöitä kehittämään osastojemme toimintakulttuuria ja työtapoja potilaiden parhaaksi. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joka helpottaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista .

Edellytämme sinulta työhösi soveltuvaa sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan ammattitutkintoa, LOVe-lääkelupia ja IV-lupaa. Jos lääkelupaa ei ole, sinulla on mahdollisuus suorittaa ne meidän kauttamme ennen työsi aloittamista. Edellytämme myös tartuntatautilain 48§:n mukaista suojaa.

Työ on 3-vuorotyötä arkisin sekä viikonloppuisin. Ennen töiden aloittamista saat kattavan perehdytyksen työhösi.

Työn aloitus: heti / sopimuksen mukaan – 30.09.2023 saakka. (Voidaan sopia myös joustavasti sinulle sopivan mittainen työjakso )

Lisätietoja

Liity riveihimme ja vaikuta työlläsi kuten ennenkin nyt vain ansaitsemallasikorvauksella.

Palkkaus: alkaen 24€/H + 9% lomakorvaus + TES mukaiset lisät
Espresso House – kausikortti (Arvo 44,90€)

Tehtävään edellytämme:

  • Sairaanhoitajan/Terveydenhoitajan perustutkintoa.
  • Voimassa olevat lääkeluvat ( IV-lupa )
  • Sitoutumista toteuttaa ohjausta ja avustamista asiakkaiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti.
  • Hyvää vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoa.
  • Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaidemme suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaolon ajaksi.
  • Halua kehittyä ja oppia uutta kanssamme!

Pisara työnantajana

Kilpailukykyinen palkkaus ja joustava mahdollisuus sopia työajoista.

Meillä saat oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa käytännön järjestelyissä ja tekee uuden työn aloittamisen mahdollisimman helpoksi.

Tervetuloa mukaan osaksi kasvavaa tiimiämme

Tavoitettavissa arkisin klo 8-15
Yhteyshenkilö: Amin Daud, 0451403337 , info@pisaraterveys.fi

Pisara on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.