|

RÖNTGENHOITAJA HUS:N ALUEELLA

Työnkuvaus

Etsimme useampaa röntgenhoitajaa natiivikuvantamiseen HUS:n DIAGNOSTIIKAKESKUKSEN eri toimipisteissä. Ensisijaisesti röntgenhoitajia tarvitaan Meilahden, Jorvin ja Peijaksen sairaaloiden natiivikuvantamiseen (sisältäen osastokuvaukset), mutta tarvetta on myös muissa Diagnostiikkakeskuksen röntgenyksiköissä. Työn aloitus  02.05  tai sopimuksen mukaan – 31.12.2023.Työ on pääasiassa aamuvuoropainotteista, mutta myös iltavuoroja voimme tarjota erityisesti Jorvissa. Työjaksoja sovitaan 6vk välein. Tehtävään haemme ensisijaisesti kokoaikaisia ja 6vk työsijaisuuksiin sitoutuvia työntekijöitä. Huomioimme myös muita työjakso toivomuksia haussa. Nyt on myös tehtävään nähden palkkakin kohdallaan. Keikkatyöstä kiinnostuneille röntgenhoitajille ja alan opiskelijoille meillä on tarjota myös lyhyitä työjaksoja muissa toimipisteissämme.

Työkohde

Meilahden tornisairaala, Jorvin sairaala, Peijaksen sairaala, sekä muut HUS:n  Diagnostiikkakeskuksen röntgentoimipisteet. Toimipisteet sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. (Aamuvuorot klo 7:30-15:30 ja iltavuorot klo 14:30-22.00. Työkohde kohtaiset vaihtelut aamu- ja iltavuorojen alkamis- ja päättymisajankohdissa ovat mahdollisia. ) 

Perehdytys

Tarjoamme perehdytyksen työtehtäviin, kuvauslaitteistoon ja potilastietojärjestelmään, mutta perehdytysaikana röntgenhoitajalta toivotaan kykyä suoriutua tavanomaisista kuvauksista itsenäisesti. Perehdytykseen varataan 1-3 päivää riippuen röntgenhoitajan aikaisemmasta kokemuksesta.

Lisätietoja

Liity riveihimme ja vaikuta työlläsi kuten ennenkin nyt vain ansaitsemallasi korvauksella.

Palkkaus: 27€/ H + 9% lomakorvaus + TES mukaiset lisät
Espresso House – kausikortti (Arvo 44,90€)

Tehtävään edellytämme:

  • Röntgenhoitajan perustutkintoa.
  • Röntgenhoitajalla tulee olla voimassa oleva todistus lääkehoidon LOP-osiosta.
  • Röntgenhoitajalla tulee olla kokemusta natiivikuvauksia niin, että selviää kuvauksista itsenäisesti.
  • Hyvää vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoa.
  • Tartuntatautilain 48 a §:n ja 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaidemme suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaolon ajaksi.
  • Halua kehittyä ja oppia uutta kanssamme!

Katsomme eduksesi kokemuksen tietokonetomografiatyöskentelystä sekä päivystysaikaisesta toiminnasta.

Pisara työnantajana

Kilpailukykyinen palkkaus ja joustava mahdollisuus sopia työajoista.

Meillä saat oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa käytännön järjestelyissä ja tekee uuden työn aloittamisen mahdollisimman helpoksi.

Tervetuloa mukaan osaksi kasvavaa tiimiämme.

Tavoitettavissa arkisin klo 8-15
Yhteyshenkilö: Amin Daud, 0451403337, info@pisaraterveys.fi

Pisara on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.