|

Martinlaakson kotihoitoon 2 lähihoitajaa

Työnkuvaus

Kiinnostaako sinua itsenäinen ja monipuolinen hoitotyö yksikössä, jossa on hyvä tiimihenki ja työn asiakaslähtöisyys koetaan tärkeänä?

Etsimme sinua innostunutta ja aktiivista hoitotyön ammattilaista lähihoitajan keikkaluonteiseen tai pidempiaikasiin sijaisuuksiin osaksi Päijät-Hämeen kotihoidon yksiköjä. Yksiköissä työskentelee iso joukko hoitotyön ammattilaisia monipuolisessa kaupunki miljöössä

Lähihoitajan työ on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja osallistavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä osaamistasosi mukaan. Työhön kuuluu mm. ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Työ on monipuolista tiimityötä, mutta se mahdollistaa myös oman osaamisen laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn.  Työssä tuot oman persoonasi ja osaamisesi tiimiimme. Haluamme auttaa sinut hyvään alkuun tehtävässäsi ja tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen. Kotihoidossa pääset tekemään itsenäistä ja monipuolista hoitotyötä huipputyökavereiden kanssa.  

Työjakso sijoittuu aikavälillä 1.11.2022- 31.12.2023, eli tässä on hyvä tilaisuus sopia työt pidemmäksi ajaksi reilulla korvauksella. Saat mahdollisuuden myös kouluttautua ja kehittyä hoitotyössä.

Lisätietoja

Liity riveihimme ja vaikuta työlläsi kuten ennenkin nyt vain ansaitsemallasikorvauksella.

Lähihoitaja (lääkeluvallinen) 18,38€/h +9 % lomakorvaus

Alan opiskelija 18,00 €/h sisältäen lomakorvauksen

Tehtävään edellytämme:

  • Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja) tai alalla opiskelua.
  • Rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin valmistuneiden osalta.
  • Sitoutumista toteuttaa ohjausta ja avustamista asiakkaiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti.
  • Hyvää vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoa.
  • Tartuntatautilain 48 a §:n ja 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaidemme suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaolon ajaksi.
  • Voimassa oleva rikosrekisteriote lasten kanssa työskenteleviltä.
  • Halua kehittyä ja oppia uutta kanssamme!

Pisara työnantajana

Kilpailukykyinen palkkaus ja joustava mahdollisuus sopia työajoista.

Meillä saat oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa käytännön järjestelyissä ja tekee uuden työn aloittamisen mahdollisimman helpoksi.

Tervetuloa mukaan osaksi kasvavaa tiimiämme

Tavoitettavissa arkisin klo 8-15
Yhteyshenkilö : 0451496098 , info@pisaraterveys.fi


Pisara on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.