|

Haemme Nurmijärven kotihoitoon lähihoitajaa

Työnkuvaus

Haemme pitkäaikaiseen sijaisuuteen lähihoitajiaa Nurmijärven kotihoitoon Aikavälille on 15.8 – 30.9.2022, jonka jälkeen mahdollisuus jatkaa jopa vuoden vaihteeseen saakka.

Työ on kaksivuorotyötä, mutta voit työskennellä vain aamu- tai iltavuorossa. Voit myös työskennellä kokoaikaisesti tai osa-aikaisesti. Otamme toiveesi huomioon.

Kotihoidossa haluamme auttaa asiakkaitamme elämään laadukasta ja arvokasta elämää omassa kodissa. Olemme asiakkaalle läsnä ja haluamme olla mahdollistamassa asiakkaan osallisuutta ja aktiivista elämää.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja osallistavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä osaamistasosi mukaan. Työ sisältää mm. ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Lähihoitajan sijaisuudessa tuot oman persoonasi ja osaamisesi tiimiimme. Haluamme auttaa sinut hyvään alkuun tehtävässäsi ja tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen. Kotihoidossa pääset tekemään itsenäistä ja monipuolista hoitotyötä huipputyökavereiden kanssa.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista tiimityötä ja mahdollistaa oman osaamisen laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn. Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä.

Lisätietoja

Liity riveihimme ja vaikuta työlläsi kuten ennenkin nyt vain ansaitsemallasi korvauksella.

Lähihoitaja 22€/h + TES mukaiset lisät

Matkakorvaus: 20 €/vuoro
(huom yli 15km työmatka kodin ja työpaikan välillä)

Tehtävään edellytämme:

  • Sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja)
  • Rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin valmistuneiden osalta.
  • Sitoutumista toteuttaa ohjausta ja avustamista asiakkaiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti.
  • Hyvää vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoa.
  • Tartuntatautilain 48 a §:n ja 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaidemme suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaolon ajaksi.
  • Voimassa oleva rikosrekisteriote lasten kanssa työskenteleviltä.
  • Halua kehittyä ja oppia uutta kanssamme!

Pisara työnantajana

Kilpailukykyinen palkkaus ja joustava mahdollisuus sopia työajoista.

Meillä saat oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa käytännön järjestelyissä ja tekee uuden työn aloittamisen mahdollisimman helpoksi.

Tervetuloa mukaan osaksi kasvavaa tiimiämme!

Tavoitettavissa arkisin klo 8-15
Yhteyshenkilö : 0451496098, info@pisaraterveys.fi


Pisara on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.