PISARA TERVEYSPALVELUT

Pisara-Partners

Suomen terveysalan ammattilaisista jopa kolmannes tarjoaa palvelujaan toiminimiyrittäjinä. Näin suurelle ryhmälle ammattilaisia ei kuitenkaan ole aikaisemmin ollut käytössä omaa verkostoa.  PISARALLA  vastaamme jo Y-tunnuksen omaavien ammattilaisten lisäksi myös kaikkien yrittäjyyttä harkitsevien tarpeisiin. Työtehtävien haku on nyt helppoa ja vaivatonta, kun olemme auttamassa sinua ilmoitusten tekemisessä ennakkoperintärekisterin, toiminimen, aluehallintoviraston sekä monen muun asian suhteen. Me autamme sinua navigoimisessa ohjaamalla ja neuvomalla.

Olemme rakentaneet toimivan ja kätevän toimeksianto –  ja laskutuspalvelun  itsenäisten ammattiharjoittajien hyväksi. Nyt terveysalan ammattilainen voi keskittyä ydinosaamiseensa ja jättää puuduttavat työnhaku, paperityö ja lakisääteiset ilmoitukset meidän hoidettavaksemme.

Maksat palvelun käytöstä vasta sitten, kun sinulla on laskutettavaa työtä.

Tervetuloa kasvavaan verkostoomme – Pisara  Partners.

Ulkoista taloushallinnolliset toimet 

Lakisääteisten maksujen tilitykset ja ilmoitukset

Lakisääteiset maksut ja niiden ilmoittaminen tuntuvat monesta yrittäjästä haasteelliselta. Seurauksena on jatkuva epäröiminen ja turhautunut olo siitä, onko muistanut tehdä ilmoituksen kaikkiin tarpeellisiin paikkoihin tai onko jotakin pakollista jäänyt maksamatta?

Pisaralla hoidamme laskutuspalvelun kevytyrittäjän puolesta – niin lakisääteisten maksujen tilitykset kuin ilmoitukset verottajallekin. Käytännössä tämä tapahtuu niin, että kevytyrittäjän palkasta vähennetään palvelumaksun lisäksi lakisääteiset maksut, joita ovat muun muassa ennakonpidätys ja sairausvakuutusmaksu. Laskutuspalvelu huolehtii korvausten maksusta kevytyrittäjälle.

Lähetä meille viesti

Jätä yhteydenottopyyntö