|

Haemme lääkäriä Jalmarin kuntoutussairaalaan

Työnkuvaus

Etsimme lääkäriä Päijät-Hämeen alueelle. Työtä voidaan sopia pidempiaikaisesti tai lyhyemmälle jaksolle juuri sinun toiveiden mukaisesti. Aloitus heti tai sopimuksen mukaan.

Perusterveydenhuollon vuodeosastohoito on Hyvinvointiyhtymässä keskitetty kahteen terveyskeskussairaalaan – Salpausselän kuntoutussairaala Jalmari ja Orimattilan vuodeosastot. Akuutit osastot ovat profiloituneet tärkeimpien ikäihmisten sairausryhmien mukaisesti: akuutti yleislääketiede ja geriatria, infektiosairaudet sekä muistisairaan arviointi ja kuntoutus. Valtaosa potilaista on moniongelmaisia ikäihmisiä, joten lääkärin on perehdyttävä ikäihmisten sairauksien erityispiirteisiin.

Edellytämme hyvää Suomen kielen taitoa, aikaisempaa työskentelyä Suomen terveydenhuollossa ja ikäihmisten parissa.

Pth-osastolla työskentely edellyttää 5 päivää viikossa työaikaa, keskitetyssä kotihoidossa myös osa-aikainen työviikko on mahdollinen.

Lisätietoja

Liity riveihimme ja vaikuta työlläsi kuten ennenkin nyt vain ansaitsemallasikorvauksella.

Palkkaus alkaen 11 500€/kk +9 % lomakorvaus + 1500€ äkkilähtökorvaus

Tehtävään edellytämme:

  • Kelpoisuusehtona on yleislääkärin koulutus  
  • Edellytämme hyvää Suomen kielen taitoa
  • Rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
  • Tartuntatautilain 48 a §:n ja 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaidemme suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaolon ajaksi.
  • Halua kehittyä ja oppia uutta kanssamme!

Pisara työnantajana

Kilpailukykyinen palkkaus ja joustava mahdollisuus sopia työajoista.

Meillä saat oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa käytännön järjestelyissä ja tekee uuden työn aloittamisen mahdollisimman helpoksi.

Tervetuloa mukaan osaksi kasvavaa tiimiämme

Tavoitettavissa arkisin klo 8-15
Yhteyshenkilö: 0449499644 , info@pisaraterveys.fi


Pisara on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.