|

(LL) Juuan terveysasemalle – (13 500 € /kk)

Työnkuvaus

Haemme lääkäriä työskentelemään Itä – Suomen alueelle. Juuan terveysasemalle haetaan lääkäriä vastaanottotyöhön ( kiireetön). Työt voidaan sopia pidempiaikaisesti tai lyhyemmälle jaksolle juuri sinun toiveiden mukaisesti. Työaika sijoittuu klo 08 – 16 välille. Aloitus 1.3 tai sopimuksen mukaan. Ensisijaisesti etsimme täysiaikaista lääkäriä, joka voi sitoutua edellä mainittulle tyäjaksolle. Huomioimme haussa myös muutkin työjakso toiveet.

Pätevyysvaatimus ensisijaisesti LL tai EL, mutta LK viidennen vuoden oikeuksilla on myös mahdollinen, jos jo aiempaa työkokemusta terveyskeskustyöstä. Potilastietojärjestelmänä Pegasos. Terveyskeskussa loistavat konsultointimahdollisuudet. Talossa työskentelee 15 virkalääkäriä.

PS. Lisäksi etsimme keikkapooliimme keikkatyöstä kiinnostuneita lääkäreitä ja LK5 luvan omaavia kollegoja. Keikkatyöstö maksamme tuntihintaa jopa 80€/h . Vuoroja voit napata itsellesi kätevästi sovelluksestamme !

Lisätietoja

Liity riveihimme ja vaikuta työlläsi kuten ennenkin nyt vain ansaitsemallasikorvauksella.
Palkkaus: 13 500€/h + 1000€ sitoutumiskorvaus (3kk työjakso)

Tehtävään edellytämme:

  • Kelpoisuusehtona on yleislääkärin koulutus (LK5)
  • Aiempaa työkokemusta terveyskeskustyöstä. 
  • Edellytämme hyvää Suomen kielen taitoa.
  • Rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
  • Tartuntatautilain 48 a §:n ja 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaidemme suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaolon ajaksi.

Pisara työnantajana

Meillä saat oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa käytännön järjestelyissä ja tekee uuden työn aloittamisen mahdollisimman helpoksi.

Tervetuloa mukaan osaksi kasvavaa tiimiämme

Yhteyshenkilö: Amin Daud, Rekrytointipäällikkö
Puh. 0451403337, info@pisaraterveys.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 8-15

Pisara on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimies työtämme.