|

LL Lieksan terveysasemalle – kiirevastaanottotyötä 90€/h

Työnkuvaus

Tahtoisitko sinä mahdollisuuden työskennellä vähemmän ja ansaita enemmän?

Etsimme nyt osa-aikaista lääkäriä työskentelemään Lieksan terveysasemalle kiirevastaanoton pariin. Työt voidaan sopia pidempiaikaisesti tai lyhyemmälle jaksolle juuri sinun toiveiden mukaisesti. Työtä tehdään ti, ke ja to klo 10:00 – 20:00 välisenä aikana. Aloitus 01.03.2023 tai sopimuksen mukaan. Ensisijaisesti etsimme hklöä joka voi sitoutua 60% työajalle. Huomioimme haussa myös muutkin työaika toiveet.

Pätevyysvaatimus ensisijaisesti LL tai EL, mutta LK viidennen vuoden oikeuksilla on myös mahdollinen, jos jo aiempaa työkokemusta terveyskeskustyöstä. Potilastietojärjestelmänä Mediatri. Loistavat konsultointimahdollisuudet.

PS. Lisäksi etsimme keikkapooliimme keikkatyöstä kiinnostuneita lääkäreitä ja LK5 luvan omaavia kollegoja. Keikkatyöstö maksamme tuntihintaa alkaen 80€/h . Vuoroja voit napata itsellesi kätevästi sovelluksestamme!

Lisätietoja

Liity riveihimme ja vaikuta työlläsi kuten ennenkin nyt vain ansaitsemallasikorvauksella.
Palkkaus: Alkaen 90€/h + 1 500 € sitoutumiskorvaus (3kk työjakso)

Tehtävään edellytämme:

  • Kelpoisuusehtona on yleislääkärin koulutus.  
  • Aiempaa työkokemusta terveyskeskustyöstä. 
  • Edellytämme hyvää Suomen kielen taitoa.
  • Rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.
  • Tartuntatautilain 48 a §:n ja 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaidemme suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaolon ajaksi.

Pisara työnantajana

Meillä saat oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa käytännön järjestelyissä ja tekee uuden työn aloittamisen mahdollisimman helpoksi.

Tervetuloa mukaan osaksi kasvavaa tiimiämme

Yhteyshenkilö: Amin Daud, Rekrytointipäällikkö
Puh. 0451403337, info@pisaraterveys.fi
Tavoitettavissa arkisin klo 8-15

Pisara on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimies työtämme.