|

Sairaanhoitaja Katriinan sairaalaan (työtehtäviä 23)

Työnkuvaus

Etsimme sairaanhoitajia asiakkaallemme Katriinan sairaalaan vuodeosastoille alkaen 1.2 – 30.5.2023. Osastot ovat n.25 paikkaisia eri erikoisalojen hoitoon profiloituneita osastoja. Potilaat siirtyvät osastolle jatkohoitoon pääsääntöisesti erikoissairaanhoidosta. Tehtävässä tarjoamme nyt kilpailukykyistä palkkausta ja joustava mahdollisuutta sopia työajoista.

Työtä tehdään moniammatillisesti yhteen hiileen puhaltaen potilaiden parhaaksi. Osastolla on käytössä omahoitajamalli. Toivomme sinulla olevan kokemusta kuntouttavasta työotteesta sekä osastolla tapahtuvasta hoitotyöstä. Arvostamme hyviä vuorovaiktustaitoja, kehittämismyönteisyyttä sekä positiivista asennetta.

Saat mahdollisuus kouluttautua ja kehittyä hoitotyössä. Käytössämme on viikottaiset koulutukset vaihtelevien aiheiden parissa sekä mahdollisuus myös talon ulkopuolisiin koulutuksiin.

Miljöö on rauhallinen ja täällä silmä lepää kaunista maisemaa ihastellessa. Meillä on ilmaista parkkitilaa ja julkinen liikenne kulkee myös hyvin.

Lisätietoja

Liity riveihimme ja vaikuta työlläsi kuten ennenkin nyt vain ansaitsemallasikorvauksella.

Sairaanhoitaja (lääkeluvallinen) 25,00€/h + 9 % lomakorvaus + TES:n mukaiset lisät.

Espresso House – kausikortti (Arvo 44,90€)

Tehtävään edellytämme:

  • Sairaanhoitajan/Terveydenhoitajan perustutkintoa.
  • Rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin valmistuneiden osalta.
  • Sitoutumista toteuttaa ohjausta ja avustamista asiakkaiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti.
  • Hyvää vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoa.
  • Tartuntatautilain 48 a §:n ja 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaidemme suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaolon ajaksi.
  • Voimassa oleva rikosrekisteriote lasten kanssa työskenteleviltä.
  • Halua kehittyä ja oppia uutta kanssamme!

Pisara työnantajana

Meillä saat oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa käytännön järjestelyissä ja tekee uuden työn aloittamisen mahdollisimman helpoksi.

Tervetuloa osaksi kasvavaan työyhteisöömme !

Tavoitettavissa arkisin klo 8-15
Yhteyshenkilö : Rekrytointivastaava Amin Daud, Puh. 0451403337 , info@pisaraterveys.fi

Pisara on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.