|

Sairaanhoitaja Peijaksen sairaala (työtehtäviä 19)

Työnkuvaus

Haemme nyt jopa 19 sairaanhoitajaa Peijaksen sairaalaan vuodeosastoille. Työn aloitus 1.2 tai sopimuksen mukaan – 30.5.2023. Ota yhteyttä niin sovitaan juuri sinulle sopivan mittainen työjakso.

Yksiköissä teemme hoitotyötä toimintakykyä ylläpitävällä työotteella moniammatillisissa tiimeissä. Työtämme ohjaavat Vantaan sairaalan arvot ja periaatteet. Pyrimme hoitamaan potilaita kokonaisvaltaisesti yksilöllisyyttä kunnioittaen. Yksiköissämme pääset tekemään erilaisia sairaanhoidollisia toimenpiteitä ja toteuttamaan monipuolisesti lääkehoitoa.

Palveluksessamme sinulla on mahdollisuus monipuoliseen täydennyskoulutukseen ja osaamisesi kehittämiseen. Henkilökunnallamme on useiden erikoisalojen asiantuntemusta, joka mahdollistaa laadukkaan toiminnan. Näin edistämme ja ylläpidämme potilaiden toimintakykyä ja elämänlaatua. Kannustamme työyhteisöjä ja työntekijöitä kehittämään osastojemme toimintakulttuuria ja työtapoja potilaiden parhaaksi. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, joka helpottaa työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista .

Edellytämme sinulta työhösi soveltuvaa sosiaali- ja/tai terveysalan ammattitutkintoa ja LOVe-lääkelupia ( IV-lupa). Jos lääkelupaa ei ole, sinulla on mahdollisuus suorittaa ne meidän kauttamme ennen työsi aloittamista. Edellytämme myös tartuntatautilain 48a§:n mukaista suojaa.

Työ on 3-vuorotyötä arkisin sekä viikonloppuisin.

Lisätietoja

Liity riveihimme ja vaikuta työlläsi kuten ennenkin nyt vain ansaitsemallasikorvauksella.

Sairaanhoitaja (lääkeluvallinen) 25,00€/h + 9 % lomakorvaus + TES:n mukaiset lisät.

Espresso House – kausikortti (Arvo 44,90€)

Tehtävään edellytämme:

  • Sairaanhoitajan/Terveydenhoitajan perustutkintoa.
  • Rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin valmistuneiden osalta.
  • Sitoutumista toteuttaa ohjausta ja avustamista asiakkaiden yksilöllisten tavoitteiden mukaisesti.
  • Hyvää vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoa.
  • Voimassa oleva rikosrekisteriote lasten kanssa työskenteleviltä.
  • Halua kehittyä ja oppia uutta kanssamme!

Pisara työnantajana

Kilpailukykyinen palkkaus ja joustava mahdollisuus sopia työajoista.

Meillä saat oman henkilökohtaisen yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa käytännön järjestelyissä ja tekee uuden työn aloittamisen mahdollisimman helpoksi.

Tervetuloa mukaan osaksi kasvavaa tiimiämme

Tavoitettavissa arkisin klo 8-15
Yhteyshenkilö: Rekrytointivastaava Amin Daud, puh.0451403337, info@pisaraterveys.fi

Pisara on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.